Най-добрите безплатни приложения за 15 март. Chicken Revolution, One Shot, Cartoon Home Screen Maker Pro , HardWire HT-6 FastTune, Lab Escape и The Passenger

Unknown  /  at  13:47  / 


Chicken Revolution iPhone OS (4.5 звезди с 2515 оценки) $0.99 → Безплатно

За ограничен период от време, можете да изтеглите забавната тип "защитна кула" игра, Chicken Revolution.

Тази игра се съсредоточава върху едно нещо: защити своята база от кокошки врагове. С над 30 различни атакуващи умения, различни режима на игра и ъпгрейд системи, стила на атака е ограничен само от вашата креативност. Анимациите в тази игра са направо смешни, заедно със звуковите ефекти, когато ги ударят.





One Shot! Delete All (Easy&Fast to delete calendar) iPhone OS (3.5 звезди с 3 оценки) $0.99 → Безплатно

С One Shot!, можете да изберете да изтриете всички събития, или да изберете поотделно, за да се създаде голяма партида от събития, които искате да изтриете. Лесно е да се разбере и не е сложно да се използва, така че вземете One Shot! днес и започнете да се отървавате от всички тези досадни уведомления.




Cartoon Home Screen Maker Pro iPhone OS (4 звезди с 5 оценкиs) $0.99 → Безплатно

Сега можете да създадете красиви и забавни тапети и икони с Cartoon Home Screen Maker Pro.

За ограничен период от време, това развлекателно приложение е безплатно, изтеглете го докато все още можете. Изберете от над 240 различни анимационни рамки, които да приложите с наслагването на иконите на телефона си. Изберете от над 40 различни анимационни бекграунда.




HardWire HT-6 FastTune Универсално (оптимизирано за iPad и iPhone) (5 звезди с 18 оценки) $4.99 → Безплатно

Ако свирите на китара ще заобичате безплатното днес приложение Hardwire. Нарича се HardWire HT-6 FastTune, чудесно приложение, което ви помага да настроите вашата китара в прост и лесен за разбиране начин.

Настройте всички 6 струни едновременно с това приложение. Работи с акустични и електрически китари, както и 4-6 струнни бас китари. Имате вход за микрофон за друго устройство? Слушалки ? Или 30-пинов вход? HardWire HT-6 FastTune работи с всички тях.




Lab Escape iPhone OS (5 звезди с 4 оценки) $0.99 → Безплатно

В Lab Escape, вашата мисия е да помогнете на злочесто чудовище, създадено от екип на луди учени, да избяга от пределите на лабораторията . Постарай се да му помогнете да избегне различни атаки, като например замразяване, луди маймуни, опасни лабораторни машини, и др. С очарователни графика и забавни анимации, Lab Escape е една игра, която се отличава.




The Passenger Универсално (оптимизирано за iPad и iPhone) (4 звезди с 12 оценки) $0.99 → Безплатно

Ако сте фен на логически пъзели и главоблъсканица увити в един разказ, тогава имате ограничено време за безплатното приложение The Passenger.

Този универсален App ви поставя в свят пълен с мистерии и загадки, които трябва да бъдат решени, а вие сте единственият, който може да го направи. Геймплея на пътника е доста ясен и интуитивен: направете всичко възможно за решаване на различни мозъчни закачки и пъзели, които идват на пътя ви, за да преминете.

Share
Posted in: , , , , , Posted on:

Как да Jailbreak iOS 5.1.1

Какво представлява iTunes

Контакт с iMessage или SMS

Copyright © 2013 MyAppleBg.com - Всичко за iPhone, iPad, iPod, Mac, iOS, Apps. WP Theme-junkie converted by BloggerTheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.